Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Hello from Manly!

/skrivet av Jenna

Här har studierna verkligen kommit igång. Jag läser fyra kurser samtidigt här, vilket skiljer sig mycket om man jämför med Campus där hemma. Vi har också betydligt mycket mer skolarbete. Det fantastiska är att det är så otroligt motiverande och lärorikt. Våra lärare är otroligt pedagogiska och vi anknyter allt till det verkliga livet utanför skolböckerna, vilket är kanon. Vi har också business suit på oss under vardagarna, jag tycker det är jättebra, för när jag kliver i pennkjolen och kavajen så kliver jag samtidigt in i en professionell roll.

Jag vill suga upp all kunskap här, och med så vackra omgivningar så är det inte så svårt att hålla humöret och motivationen uppe. Jag rekommenderar verkligen alla Er som funderar på det här med att studera utomlands – fundera inte, bara GÖR! Ni kommer aldrig ångra er.

Sista bilden är från mitt skrivbord en vanlig dag här på campus. Fullt upp, men vem kan klaga när man ser vågorna rulla in på Manly beach?

 Jenna.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *