Hektiska dagar..

Det är april nu, det känns på Campus att det börjar närma sig slutet av terminen. Sista kursen för året är igång, vi på logistik läser organisation och ledarskap, en teoretisk men lärande kurs. När kursen är slut kommer vi veta allt om hur man leder och blir ledd, även en del inom ledarskapets olika stilar. Det som skrämmer mig är att det än idag finns ledare i samhället som har en väldigt bitter människosyn, att människan behöver ledas och inte klarar något själv.

Ett uttryck på Campus som kan skrivas på väggarna är “det är mycket nu”, det inkluderar examensuppsatser, omtentamens och en hel del “avskedsfest”. Jag måste säga att jag trivs väldigt med denna tid, det är nu det krävs organisation och ledarskap, tur man läser om det just nu.

Inom studentföreningen Agora leder vår del av året till sitt slut, det är dags för nya drivna människor att ta vid i styrelsen. Detta är något jag rekommenderar alla att söka till när de kommit in i skolvärlden, en chans att bedriva ett litet företag inom skolvärlden.

Tills vi ses nästa gång, lev väl!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt