Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Hej svejs i vinteryran…….

Det har varit rätt tyst från mig ett tag och svaret på varför är att vi just genomgått vår tuffaste vecka hittills på Food Service Mananagement programmet.

Om ni är trogna bloggföljare och läste Mattias inlägg för någon vecka sedan, vet ni att han berättade om vår då stundande hemtentamen på tre dagar som ligger i den här kursen. Vi som går Logistik och Food programmen har läst den här kursen tillsammans så Mattias och jag själv, tillsammans med alla andra som vi läser med, har haft kollektiv ångest för den under de senaste veckorna……..

Nu är den äntligen över och det var med stor lättnad som jag lämnade in den, några minuter innan den satta dead-linen. Då hade tre dagars skrivande, refererande och letande i olika delar av kurslitteraturen, för att försöka hitta svaren på, och knyta ihop tre olika frågeställningar, tagit ut sin rätt och det var med stor glädje som jag slog ihop datorn i  fredags kväll. Efter en sådan pärs, har helgen mest gått åt till att försöka hitta ny energi genom att äta en massa mat och ligga framför en brasa, allt för att klara av sista slutspurten innan jul…. Att det börjar infinna sig en viss skoltrötthet är knappast en överdrift och det känns väldigt efterlängtat med jullov nu…….förhoppnings ett med snö!!

10 december, 2012

Inlägget postades i

Arbete Studier Utbildning

En kommentar

  1. Hur kan jag samla information till min undersökning? | Service Management Blogg

    […] RSS Gå till innehåll HemKontaktVi som skriverDet här är Service Management Service Management Blogg Morgondagens ledare bloggar om studentlivet ← Hej svejs i vinteryran……. […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *