Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Hälsningar från “karantän”!

Tjabba!

Om förra inlägget mest var mungiporna uppåt, är det inte lika muntert denna vecka. Jag har nämligen gått och blivit sjuk! Varit seg mest hela veckan med huvudvärk, feber och illamående. Ingen höjdare, om ni frågar mig. (Ja, jag är medveten om detta leder era associationer till en klassisk “man cold”. Well, må det va så i så fall) En liten ljusglimt har varit den gnutta av nostalgi som sköljts över mig när jag käkat den gamla skolmatsalsklassikern – tomatsoppa med makaroner (fördelaktligen lite överkokta).  Inte skitgott men alltid något!

Där får det vara slut med klagosången för den här gången. Det har trots allt skett en del roliga saker också. Som att vi igår blev klara med vårt grupparbete i kursen kreativitet och affärsutveckling, vilket känns jäkligt skönt! För er  som inte läst tidigare inlägg kan jag bara kort berätta att vi skrivit en affärsplan för en fiktiv butik, i vårt fall en denimbutik. Det har inneburit allt från budgetering, marknadsanalyser, inköpsplanering, kontakt med bank angående lån – you name it. Det har absolut varit en av de roligaste och mest lärorika kurserna under programmets gång. Något för er retailstudenter i år 1 och 2 att drömma (vått) om.

Det här betyder också att det nu “bara” är kandidatuppsatsen kvar, examen är inom räckhåll med andra ord. Känns riktigt spännande och lite nervigt. Men i detta nu har jag inte mycket mer att säga om det utan, det blir en uppdatering i senare inlägg istället. Då, förhoppningsvis friskare än en nötkärna!

Något ynklig för tillfället men såå REDO för att skriva kandidatuppsats

trevlig helg och håll er friska!

23 mars, 2018

Inlägget postades i

Retail Studier Tänkvärt

En kommentar

  1. Barbro Fiskaare

    Stackars dej Jonas! Så jobbigt med förkylningar men det är viktigt att ta hand om sig annars blir man aldrig frisk och kan få följdsjukdomar så på med mössa och halsduk och håll dig inomhus tills du är bra, man ska ju inte heller smitta andra! Kram från farmor vi ses kanske i påsk

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *