Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Glad sommar!

NU ÄR ALLT KLART, INLÄMNAT OCH REDOVISAT! Det enda som återstår är väntan på att allt ska bli rättat och ångesten huruvida man blir godkänd eller inte… Men men, känslan av att termin 2 på universitet är färdigt är värt att firas! Inga fler föreläsningar, inget mer tentaplugg och inge mer kurslitteratur förrän augusti. SÅ skönt!

Jag vill bara tacka för mig för detta läsår och hoppas att mitt bidrag till denna blogg har skänkt någon nytta och glädje rörande studentlivet i Helsingborg! Det är verkligen en fantastisk stad med många drivna studenter och studentlivet här har stor potential att fortsätta växa!

Jag hoppas på att få se minst lika drivna nya studenter till skolstarten i höst, då väntar ju även ett stort välkomnande på er i form av våra NOVISCHVECKOR! Och självklart för er studenter som redan studerar på Campus Helsingborg med, som i höst är ett steg närmare examen.

Nu väntar vila och återkoppling och den enda boken som ska öppnas är inget mer än skönlitteratur (om ens det…). SEMESTER.

Glad sommar på er!

/ Saga

24 maj, 2017

Inlägget postades i

Okategoriserade

Write a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *