Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Future

Alla behöver ett break under pågående skolperiod, “jullovet” är egentligen inte sådant! Det är en tung period där man tror man är ledig men egentligen har otroligt mycket att studera för att vara förberedd inför den tentamen som dyker upp efter julen. Däremot efter den tentan, då är livet i guld.

Jag valde att ta en paus, 2 veckor i Boston gav mig styrkan tillbaka och nu är jag i Helsingborg igen, starkare än någonsin gällande psyket för skolan. Vid sidan om studierna under våren kommer jag att jobba stenhårt för att få civilekonomstatus efter mina år här i Helsingborg. Det innebär en del extrajobb, som t.ex. nationalekonomi som jag läser parallellt just nu, på egen nivå. Har redan läst ett halvår i Linköping vilket gav mig en otroligt grund för fortsättningen här.

Har ni tänkt på vad mycket det egentligen är som en rekryterare på ett företag tänker på, allt runtomkring. Vad gör man egentligen av sin fritid? Jag tror det handlar mycket om idéllt arbete, därav har jag tagit på mig en hel del extra uppdrag, ett av dem är barlagsledare vilket gjorde att jag snällt fick ställa mig bakom baren på studentstället VILLAN i Helsingborg igår, helt gratis.

Just nu läser vi logistikare en kurs som handlar om processbaserad kvalitetsutveckling, väldigt inspirerande kursansvarig och en bok som gör att man vill läsa mer för ovanlighetensskull har gjort kursen bra, och jag är väldigt nöjd just nu..

14 februari, 2010

Inlägget postades i

Okategoriserade

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *