Fotboll?

Bloggen innehåller 7 tjejer, 1 kille! Dags för fotbollssnack!
Ikväll utspelades Roma-Lazio, ett derby utan dess like, Roma vann, 1-0.
Det firas som sig bör med Vienettaglass och ett glas rött italienskt!

Nog om fotboll! Skolan drar igång igen i veckan, mycket plugg att ta igen efter all kårverksamhet, jobb vid sidan och andra aktiviteter. Efter en helg fylld av jobb så ligger jag lite efter, bara att bita ihop och plugga!

Veckan har en del annat att erbjuda! Jobbar som sagt 40 h denna veckan, mycket att göra inför julen! Imorgon spelar vi innebandy också, fick 1-1 idag mot serieledarna vilket innebär att vi är några mål bakom ledaren bara, målskillnad alltså! Imorgon är det också tentafest på båten i HelsingborgsHamn! På tisdag kommer vi tillbringa tiden på Villan för att se på The best of Sunes Jul, aldrig fel! Onsdagen bjuder för min del på en resa till Linköping där jag skall deltaga i en rättegång! Torsdagen innebär plugg i massor, från tidig morgon till sen kväll, ska även hjälpa en av de bästa med ekonomistyrning, en kurs jag fick VG i.
Fredagen består av plugg under hela dagen, kvällen bjuder på en kårsittning, tacksittning även kallad. Lördagen innebär jobb och en barlagssittning, även det en tacksittning. Söndagen bjuder på heldag på jobbet.

Det var veckan i stort, en bra vecka på ingång, jag hoppas ni vill fortsätta att följa med i studentlivet, det börjar bli mycket nu!

Det här inlägget postades i Prat om mest ingenting, Studentliv, Studier och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt