Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Första veckan i Guelph!

Då var tiden kommen för mitt första blogginlägg!

Första veckan här i Guelph kan beskrivas som intensiv och intrycken har varit många. Även om det känns som att tiden bara flugit förbi, känns det samtidigt som att man kännt de andra “bytisarna” i åratal. I samma stund som jag klev på den alldeles för trånga, gula skolbussen (som man bara trodde existerade i amerikanska high school-filmer) utanför terminal 1 på Pearson international, kände jag att: “det här kommer bli BRA”.

ni ser vad jag menar…

Väl på plats i Guelph har mycket handlat om att orientera sig på campus, fixa gymkort, gå på massa möten med alldeles för mycket information och shoppa köksutrustning på Walmart. Ja visst låter det kul?! MEN, det har skett ännu roligare saker: jag har träffat massa awsome vänner från länder som Australien, Schweiz, Italien, Österrike, Danmark och Sverige (såklart) . Vi har varit på city tour där vi fick se Guelph – Down town dagtid, vi har käkat massa gratis bbq (tyvärr måste jag som matälskare medge att den kanadensiska matkulturen inte är vad den borde vara), vi har sett hur quidditch går till IRL, vi har utforskat Guelphs nattliv och vi har på utflykt till Elora Quarry där vi badade i en lagun.

Som löken på laxen var vi igår på footballarenan där det årliga Pep rally ägde rum. För er läsare som inte hör en klocka ringa är detta ett event där de olika studentresidenserna på campus tävlar mot varandra i boogie-danser som man utförde ute på på planen. När ens eget lag inte dansade, stod man på läktaren och vrålade ramsor som shark-ee! South-love! alternativt klappade i takt med “We will rock you”. Med andra ord var stämningen på topp!

 

från peprallyt
fullt ös på läktaren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så för att summera första veckan kan jag inget annat säga än att det varit en dundervecka! Nu är det dock dags att blicka framåt – idag är det terminstart…

07 september, 2017

Inlägget postades i

Okategoriserade

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *