Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Flytt-cirkusen är igång.

Då var det snart dags, the big day.

Ska packa ihop mitt pick och pack och flytta till en annan lägenhet. Från en 1a till en 3,5a, på köpet får jag världens bästa Elin i sovrummet bredvid! Kommer bli grymt skoj när vi väl är på plats, idag har det bubbats påsor och väskor och på lördag går det stora flyttlasset med möblerna.

Men nu är hela lägenheten ett stort kaos, jag ska packa ihop alla mina saker samtidigt som jag har tvättstuga imorgon bitti, samtidigt som jag ska läsa en bok och skriva ett seminarie-paper. Men på något sätt går det ihop i slutändan. Under mitt packande här ikväll visade det sig att jag råkar äga 97 sjalar, ja 97!!! Helt galet, var kommer alla dom ifrån?

10 december, 2009

Inlägget postades i

Okategoriserade

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *