Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Finals!

Sista veckan har kommit här på ICMS i Australien. Tre månader flyger förbi när schemat är hektiskt. Och som det är hektiskt. Vi är nog några av dom som studerar mest här på skolan just nu tror jag. Det är nämligen sluttentor den här och nästa vecka för hela skolan. Vi sitter i grupp och pluggar från tidig morgon till sena nätter. För så blir det när alla våra slutprov (4st) hamnar under loppet av 4 dagar. Nu har vi gjort två stycken och så har vi ytterligare en på torsdag och sedan en på fredag. Så fort man lagt ned pennan och gjort klart en tenta är det dags att fortsätta plugga till nästa. Det är verkligen intensivt och jag längtar så mycket till fredag när det är klart. Och på ett sätt så tänker jag på Campus där hemma och hur bra det är att alla områden är i en och samma kurs och det är på en tenta. Så blir det inte lika hetsigt. För det här med att läsa fyra stora kurser samtidigt är verkligen krävande. Men lärorikt, såklart.

Men så efter fredag går vi på semester. Det är ju fördelen med att allt kommer samtidigt – för vips så är vi lediga! Och äntligen kan vi se hur världen ser ut utanför Manly. Vi åker på en liten mini-semester till Melbourne på söndag-tisdag. Kommer bli så härligt! Sommaren är ju här nu också så jag tänkte faktiskt på med 50+ solskyddsfaktor och ligga en del på stranden, njuta av solen och samla D-vitamin innan det är dags att återvända till ett kallt vintrigt Sverige i mitten av januari. 

Jenna.

En kommentar

  1. Anna Lindén

    Hej Jenna, vad roligt att höra ifrån dig. Njut av välförtjänt ledighet och varm sol. Här i Helsingborg är det massor av snö och kallt. God jul och välkommen hem i januari.
    Kram Anna.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *