Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Exempel på reflektionspaper

Det här med akademiskt skrivande kan jag tycka är lite kruxigt ibland. Det ska skrivas korrekt, i snygg layout, enligt Skrivhandboken (“bibeln” på Campus för vilket teckensnitt som ska användas, vilka marginaler man får ha osv osv)… Dessutom ska produkten bli i rätt form – reflektionspaper, projektarbete, uppsats, essä eller konsultrapport för att nämna några.

Nej, nu ska jag inte skrämma upp er. Istället tänkte jag ge er ett exempel på hur det kan se ut här. Det är ett reflektionspaper som jag skrev i min förra kurs (SMKA05 Metod) om dokumentstudier. Enjoy!

11 april, 2010

Inlägget postades i

Studier

En kommentar

  1. carolin

    Tjusigt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *