Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Ett meddelande från U S A

Ja, som många kanske har listat ut så är jag och Niklas kursare (dvs läser samma utbildning).

Hur som helst, han ansåg att detta youtube klipp(se i länk nedan) skulle bli vår nationalsång i vår, jag kan inte annat än hålla med… Jag blir så glad för genom denna reklamsnutt så inser jag hur rätt jag valt, inte bara utifrån mina intressen utan även för att det finns så stora utvecklingsmöjligheter inom logistikbranchen, det ger mig en liten kick såhär på en lördags förmiddag!

Se LÄNK till logistikarnas sång!

Men nu är lördag förmiddag snart slut och det är dags att gå ner på kullagatan och unna sig något fint till Erik Hassles spelning på en av Helsingborgs uteställlen ikväll! (det händer alltid något i Helsingborg…)

Trevlig helg kära läsare!

Appropå att det alltid händer något i Helsingborg så får Ni en bild sen oktobersittning på villan. På bildens er ni mina 2 food kompisar  Sara och Kristina och sen även min (korta) kursare Emma sen jag längst till höger.

30 oktober, 2010

En kommentar

  1. Lena

    Haha!! Den var ju jättebra! Vill höra den på Campus i vår!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *