En vanlig torsdag.

Hej på er alla ivriga läsare!

Hoppas ni har haft en bra vecka och ser fram emot helgen som står bakom dörren och väntar. Efter sex timmar av pluggandet är huvudet fullt av ny information och därför är det bra vila upp hjärnan på kvällen och tänka på annat. Vissa av er undrar säkert vad man kan göra på sin “fritid” efter föreläsningarna och allt som har med pluggandet att göra. Torsdagar är den dag då det händer i Helsingborg. Studentföreningen /Stampus har sin sin välkända TorsdagsPub på Villan. På TorsdagPuben kan man socialisera med sin vänner eller varför inte svänga runt på dansgolvet till DJ:s tunga beat. Den första torsdagen i månaden (idag) är speciell då det ordnas turning (vi sätter oss på en av Sundsbussarna och åker av och an till Helsingör) vilket är ett underbart tillfälle att mingla på och skapa ny bekantskaper. Alla studenter vet att på torsdagar är det Villan som gäller!

Studenter köar för att få turningsbiljett!

Studenter köar för att få turningsbiljett!

Villan by night en torsdag.

Själv har jag varit på bio idag. Kollade på filmen Ted, en mycket bra film med roliga skämt. I morgon är det dags för praktikfallsdiskussion. Vi kommer diskutera boken Riv Pyramiderna som det skrevs om i ett tidigare inlägg. I morgon bär det även av till Finland då jag skall hälsa på familj och vänner. Skall göra ett inlägg därifrån så ni som aldrig har varit där får en uppfattning hur det är i Finland.

Maja och Charlotte på bio.

Vissa filmen ger studentrabatt.

Ha en skön helg!

/W

Om Wilhelm Öhman

En glad finne som har flyttat till Helsingborg från Helsingfors för att plugga det jag gillar. På fritiden fotar jag mycket och älskar att träna! Frågor? Maila: wilhelm.ohman@gmail.com
Det här inlägget postades i Event, Intressant, Studentliv, Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

KOMMENTARER

  1. Det är Sundsbussarna, inte Scandlines kära Wille 🙂

  2. Tack! Ändrat 🙂

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt