En utbildning som erbjuder det mesta!

 

Helsingborg när det är som bäst...

Helsingborg när det är som bäst…

Den största fördelen med utbildningen i Service Management är att den erbjuder det mesta. Den använder sig av ett helhetsperspektiv för att skapa framtidens ledare genom att fokusera på många olika delar. Samtliga av dessa delar är sådana som en person i en ledande position möter dagligen. Det är också därför som intresset för programmet i allmänhet och inriktningen Retail i synnerhet har ökat de senaste åren.

Om du nu, kvällen innan sista anmälningsdagen, sitter och funderar på om du ska söka eller inte så hoppas jag innerligt att du i slutändan bestämmer dig för att söka. Jag har aldrig ångrat att jag sökte detta program. Däremot tror jag det är många som ångrar att de inte sökte, personer som i framtiden kommer att fundera tillbaka på hur livet hade kunnat se ut om de faktiskt hade gått in på antagning.se klickat på ”välj” och skickat in sin ansökan.

Jag har inte ångrat mitt val och även om jag skulle ha ångrat det så hade jag i alla fall givit det en chans. Jag hade inte behövt använda orden ”tänk om jag hade ansökt”. Om jag bara kan ge dig som läsare ett tips denna kväll i april 2014 så skulle det vara; våga ta chansen! För om du gör det behöver du aldrig se tillbaka på denna kväll och undra varför du aldrig gjorde det.

Jag hoppas att din första dag i universitetsvärlden bli på ett soligt campus i Helsingborg.

Lycka till!

Det här inlägget postades i Utbildning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt