En underbar känsla!

Hej allesammans,

Idag klockan 17.00 påbörjade jag min sista termin och känslan är underbar! Kursen som vi ska läsa, Metoder för ledning och styrning, har som syfte att knyta ihop säcken och summerar de tre och ett halvt åren som jag redan läst på Campus. Förväntningarna är således höga på vad som komma skall!

Nästintill varje vecka har vi gruppuppgifter som ska lämnas in och mot slutet av kursen har vi en individuell tentamen. Panik vid åtanken – hur gör man – jag har inte skrivit en tenta på över ett år…! Jag har iallafall tagit ett steg i rätt riktning genom att beställa avsedd kurslitteratur. Framförallt är jag dock nöjd över att jag hittade en av kurslitteraturböckerna till fyndpris på Blocket! Kan det bli bättre?!

Det här inlägget postades i Studier och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

KOMMENTARER

  1. Men vad är det jag ser??har du skaffat dej en blogg??kul=)kramkram

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt