Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

En TUR till Göteborg

Denna helg har bjudit på trevligheter i form av en tripp till TUR-mässan i Göteborg. Precis som Lena bloggade om tidigare är det alltså en möjligheternas mässa för oss turismstudenter. Och för alla andra “vanliga” som vill drömma sig bort till fjärran länder och spännande äventyr!

Mitt besök på TUR-mässan innehöll två otroligt intressanta och lärorika föreläsningar, en gedigen inblick i vad turismbranschen har att erbjuda och en hel drös med broschyrer och tidningar. Mässan var verkligen en riktig inspirationskälla till framtida jobbmöjligheter, vilket är guld värt att vara med om redan första året på utbildningen. Dessutom plockade jag på mig massvis med information inför min stundande resa till Kanada i sommar, och jag blev bara ännu mer sugen på att ge mig av nu på direkten.

Vi kände oss nog alla som små barn i en godisaffär där vi gick omkring och tog del av alla utställningar och företag, och jag kan varmt rekommendera alla reseintresserade att ta chansen att åka dit då nästa års mässa går av stapeln. Går du dessutom i tankar om att söka till Service Management programmet till hösten tycker jag inte att du ska tveka en sekund. Det kommer vara ett av dina bästa val någonsin!

27 mars, 2011

Inlägget postades i

Intressant

En kommentar

  1. Emma

    Gillar att du ordvitsar när du ska till Göteborg!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *