En student på distans

I måndags började jag det nya läsåret som distansstudent – tillbaka på Campus.
Det var den distansen det… Nej men det var ju så att det var intro på Campus för de nya studenterna och jag var där och promotade FENA i egenskap av ordförande för studentföreningen som främjar Entreprenörskap och nyföretagandeanda : ) Något jag brinner för. Mitt intresse väcktes när jag drev ett UF-företag under sista året på gymnasiet -UF Smycken & Design. Vi var fem glada tjejer som tillverkade smycken hemma hos Katrin där vi tog över deras fina matsalsbord och vardagsrum och använde till smyckestillverkningsstudio kvällarna långa. Det gick rätt så bra för oss och vi hade framför allt väldigt roligt. Efter UF fick jag en plats på den eftertraktade entreprenörsveckan i Örebro, nu mera YEOS, vilket spann på intresset ytterligare.

… ett litet sidospår, distansstudent var det alltså, nu idag, torsdag, sitter jag på det fin fina stadsbiblioteket i Halmstad och ska sätta mig in i mina två kurser, “Praktiskt Projektledning” och “Ledarskap på Grupp och Individnivå” som en sann distansstudent – och då fungerar inte sidorna! Helt otroligt, så vad gör man då? Jo man bloggar lite här och hoppas att det ska fungera snart… Kurserna verkar toppen och första uppgiften till ledarskapskursen är inlämnad =) Idag tänker jag bara plugga halvdag – sen blir det till att slipa och måla på mitt och Oscars projekt – ”renovera antikt matsalsbord”.

Ha det så kul på nollningen alla nya och glada studenter!
Vi ses!!

Det här inlägget postades i Prat om mest ingenting, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

KOMMENTARER

 1. Hej hej,
  jag googlade lite på kursen Praktisk Projketledning som går under SU, jag har sökt den på distans nu till hösten nämligen. Läste här att du inte var nöjd alls med den kursen, anser du att det inte är värt att lägga tid på den alls eller hur illa var det?

  Jag läser till systemutvecklare eg. och hade väll bara tänkt att komplettera med den här kursen vid sidan av… men det kanske jag ska hoppa då?
  Du får gärna, om du orkar skicka lite kommentarer till mig på min mail…

  Trevlig sommar
  Peter

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt