Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

En skön seger..

Ja, det kändes så, som en seger..
Vi har under de senaste veckorna arbetet med ett projekt gällande kösystemet på SF:s biograf här i Helsingborg. Ni som varit där har säkert sett hur svårt det är att urskilja kön till popcorndisken från de som väntar på att föreställningen skall börja. Igår hade vi vår presentation för klassen och framförallt för företaget, SF var där i egna höga personligheter.
Anledningen till min rubrik var att efter alla i klassen redovisat kallades alla tillbaka för några synpunkter, alla utom en grupp, SF. Vi var kompletta, färdiga, finito.

SF var nöjda med våra lösningar, vi var nöjda med våra lösningar och vår lärare var nöjd med oss. Man ska inte klaga på de dagar i livet när det flygs runt på rosor och njuts, som igår, som en dag i Helsingborg med solsken och promenad vid vattnet med solen i ögonen och vinden i håret..

Om 7 dagar är det tenta, processtänket har tagit över helt, nu är det bara att plugga vidare.. Tänkte finna lugnet genom att ta mig hem till lilla Trelleborg och plugga hårt och njuta av allsvensk hemmapremiär.. Trelleborg-Kalmar.

Lev väl!

18 mars, 2010

Inlägget postades i

Okategoriserade

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *