Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

En måndag med lyckostunder

Sitter just nu och läser en av kursböckerna som handlar om medarbetarskap och snubblade över ett citat som jag tänkte dela med mig av;

“Om du under loppet av en dag har två ögonblick då du känner glädje, då är du en lycklig människa.” – Dalai Lama

Jag hade faktiskt kunnat nämna flera stycken tillfällen idag men kan framförallt lyfta fram att min morgon började med att jag cyklade förbi Henke Larsson på väg till skolan (ja, med sisådär ett par decimeters avstånd, det kallar jag lycka!) och jag kan även nämna att jag nyligen skaffat mig en mentor genom ett av skolans mentorsprogram som jag träffade för första gången över en lunch idag, ett mycket givande möte! 😀

När jag ändå är igång måste jag berätta om att, som jag tidigare nämnt hade jag förutom kurspaketet som jag nu läser denna hösten (strategi- och verksamhetsstyrning + ledarskapsrollen i serviceverksamheter) hade sökt en kurs i Arbets- och organisationspsykologi som jag inte kom in på. Men idag på föreläsningen hade vi ett avsnitt om just arbets- och organisationspsykologi och kommer även att ta upp det vid fler tillfällen under kursen, vilket känns himla kul. Nu fick jag med andra ord en liten del av den kakan trots allt!

Så summa kardemumma; idag är jag uppenbarligen en lycklig människa!

Hur har dagen sett ut för er? Är ni lyckliga om man ska utgå från Mr. Lamas modell?

Write a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *