Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

En liten inblick i en students helg


De senaste dagarna har studentlivet varit minst sagt rikt. I fredags ordnade Stampus After School så vi satte oss och tog ett glas rosévin för en billig peng mitt i hamnen efter dagens föreläsningar. Det var lite kallt, men är det vår så skall det ju vara vår.

På lördagen ordnade vi månadens PubQuiz (som Julia, Linnea, Alexandra och jag fixar en gång i månaden med Stampus) med färg-tema. Då klädde vi oss i färg och spelade go musik och bjöd på skön stämning på Villan.

Idag har det varit Brunch på Villan som Stampus anordnar då och då. Jag har dock suttit och grävt mig igenom plugg ungefär hela dagen, för jag skall på utbildning med jobbet hela nästa vecka och tentan är tidigt på fredag morgon – då gäller det att lägga upp studierna. Så jag fick avstå brunchen denna sköna söndag.

Ikväll har jag joggat och gått en liten promenix i Pålsjö Skog och såg mig själv landa i en gunga nere vid stranden och tittade på solnedgången.

Inte helt fel? 

Jenna.

 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *