En inspirerande morgon

God morgon!

Jag har precis anlänt till Campus efter ännu en fredag morgon på Frukostklubben. Idag var det bland annat en representant från Scandinavian Retail Center som berättade om hur ett företag ska utforma ett butikskoncept som gör att kunderna väljer att köpa mer. En mycket lärorik morgon med andra ord.

I väntan på min projektgrupp passar jag på att skriva ett inlägg. Idag är det endast 12 veckor till examen och jag blev precis inbjuden till den sista tentafesten under mina fyra år på Campus. På måndag om en vecka smäller det och det ska bli väldigt trevligt, vi avslutar storslaget där vi började tentafesta för fyra år sedan. 

Igår hade min projektgrupp en intervju med Mikael Ahlerup, verkställande direktör för Astrid Lindgrens Värld AB, som även var här på Campus och gästföreläste under Agora dagen. Intervjun gick jättebra och var oerhört inspirerande så med massvis av information om verksamheten spinner vi nu vidare på vår företagsanalys.

Klockan närmar sig halv tio och snart är gruppen fulltalig, dags att göra sista rycket innan helgen.

Trevlig helg önskar jag er alla!

Det här inlägget postades i Föreläsningar, Studentföreningen Agora, Studentliv och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt