Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

En inspirerande mentor

Igår tog  jag tåget ner till Malmö för en första träff med min mentor, Charlotta Ranert. Första intrycket var att hon motsvarade bilden jag hade av henne – en glad,smart kvinna med mycket go i!  Jag hade önskat Lotta som mitt första handsval efter att ha läst om henne och hennes projekt. Vi pratade om mål och drömmar, om AGORA-dagen och hon kom med bra tips och råd, en riktig inspiratör och idéspruta, sånt gillar jag! Vi tog en öl och hade ett par trevliga timmar då vi lärde känna varandra, jag är säker på att hon kommer att vara en lysande mentor för mig under mitt sista år!

Till helgen ska jag lämna över min AGORA-baby till nästa projektledare..! Känns väldigt bra att lämna vidare ett projekt som bara har goda förutsättningar för att växa! Jag önskar henne ett stort lycka till och ett roligt och spännande år!!

12 maj, 2010

Inlägget postades i

Studentliv

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *