Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

En händelserik dag

När mina bloggkamrater har skrivit om hur mycket de har att stå i har jag inte riktigt känt igen mig.. Den senaste tiden har jag  ju mest suttit med näsan i en bok, inte speciellt händelserikt. Men det senaste dygnet har jag hunnit med mer än jag brukar göra på en vecka. Jag har:

  • Varit på tentafest på en båt.
  • Haft heldag med faktiskt väldigt intressanta föreläsningar om globaliseringen.
  • Checkat in på flyget som jag tar till Bremen på torsdag, där jag ska hälsa på brollan.
  • Fått ett extrajobb!
  • Tränat.
  • Tittat på Sunes jul och fikat på Villan, på julkvällen som kåren anordnade.
  • Köpt en fin lila cykel.

Det är kul när det händer lite ibland men nu är det dags att lägga huvudet på kudden. God natt! / Elin

09 december, 2009

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *