Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

En bra start på helgen!

Varför?

Jo därför att vi fick tillbaka vårt live-case igår som vi har väntat på ganska länge! Och denna uppgift var dessutom avgörande för om jag blev godkänd eller inte i vår förra kurs. Eftersom jag hade lyckats få tillräckligt med poäng så blev jag därmed godkänd och kan bocka av ännu en kurs på utbildningen. Svårt att förstå att det nu enbart är tre kurser kvar av min utbildning på universitetet! Vart tog tiden vägen?

Hur som helst kändes detta jättebra och det gav mig en bra start på helgen. Däremot har vi tenta redan nästa fredag och jag jobbar i helgen så därför blir det ganska lugnt. För er som undrar så arbetar jag som studentmedarbetare på Helsingborgs turistbyrå och jag har gjort det sedan ett år tillbaka. Hur fick jag detta jobbet? Jo jag såg faktiskt att helsingborgsstudent delade ett inlägg om tjänsten på Facebook och tänkte att det kunde vara ett perfekt extrajobb vid sidan av studierna. Jag sökte jobbet och fick det roligt nog! För mig som läser Service Management med inriktning turism är det perfekt. Det ger mig en inblick i ett serviceyrke som är inriktat på just turism och det ger mig dessutom praktiskt erfarenhet. Om det finns någon där ute som letar efter ett extrajobb så rekommenderar jag verkligen att hålla utkik på helsingborgsstudent! Där dyker det upp ganska mycket jobb i form av kortare uppdrag eller längre tjänster. Deras hemsida kan du hitta här!

Min kväll kommer bli ganska lugn och jag ska nog sjunka ner i soffan framför idol. Har aldrig haft något större intresse av programmet, men i år har dom varit riktigt bra! Är det fler än jag som tycker det?

Jag hoppas i alla fall ni får en härlig och ledig helg! 🙂

11228021_1013279012029935_8665467424531380761_n
Bild från jobbet i somras – Vill du ha tips på saker att hitta på i Helsingborg? Då kan du fråga mig!

20 november, 2015

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *