En annorlunda period

Det börjar dra ihop sig för verkligheten, nu är det bara 3 månader kvar tills vi står där, alla treor som har klarat dessa år på Campus!

Jag börjar bli rädd, rädd för verkligheten, tänk att man skall bli vuxen på riktigt. Nu finns det inga gömställen kvar längre, det är dags, på riktigt.
På onsdag går Agora-dagen av stapeln på Campus och efter det är det dags att börja söka jobb på riktigt, just nu siktar jag mot Bergen och Norge där logistiken är under all kritik och förbättringar kan göras.

Förra veckan satt mina kurskamrater och pluggade för omtenta, jag som inte har någon omtenta efter mig valde att jobba 45 timmar på Clas Ohlson istället, något som gör att jag är en rik man den 25 mars!

Omställningen från USA har varit svår, jag saknar Carolina något oerhört, den amerikanska stilen passade kanske mig bättre där det händer saker hela tiden tillskillnad från här i Sverige där vi har mycket tid för oss själva och man lever sitt eget.

Nog för idag, hoppas vi ses på onsdag på Agora-dagen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt