Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Elin gör debut

Dags för min bloggdebut!

Anledningen till min frånvaro är enkel, jag har flytt stan för att få “studiero” som jag så vackert uttryckte för någon vecka sen. Åkte hem till mor och far i några dagar för att bli omhändertagen och kunna plugga utan att behöva tänka på att laga mat och diska mm. Åkte därifrån med en välfylld mage men inte mycket klokare. Nu är jag i Jönköping hos pojkvännen och sitter faktiskt på biblioteket. Men vad gör jag istället? Jo- bloggar!

Nej, jag har faktiskt fått in endel i huvudet men det saknas ganska mycket också. Så nu ska studietekniken förbättras för en stund. Dags att läsa Service Worlds!

4-bildsserie 2009-12-01 kl. 14.39 #8

Bjuder på en tummen upp och lite positiva tankar! Man kan undra om förlaget försökte vinna pris i kategorin “minst motiverande framsida” eller liknande. Den ser precis så grå och tråkig ut som på bilden. Tur att innehållet inte är lika tråkigt!

01 december, 2009

Inlägget postades i

Okategoriserade

En kommentar

  1. Elin

    Tack, de positiva tankarna behövs =) Sitter själv och försöker mig på att läsa denna vackra bok och det går minst sagt trögt. Känns bra att man inte är ensam.
    Lycka till med pluggandet! =)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *