Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Ekonom/administratör/koordinator

Hej alla semesterfirare!

Solen skiner över Göteborg och det är verkligen högsommar. Turisterna fyller staden samtidigt som den ena göteborgaren efter den andra tar semester och lämnar staden för sin sommarstuga/segelbåt. Jag som jobbar inom hotell & turism har dock svårt att ta semester.

Mycket av den lediga tid som jag dock har spenderas framför datorn och då på jobbsökarsajter och för skrivandet av personliga brev till alla de jobb jag söker. Den senaste veckan slog det mig nämligen att jag endast har fem veckor kvar på mitt sommarjobb och att det börjar bli dags att hitta ett riktigt jobb, det vill säga ett mer permanent jobb. Dags att bli vuxen! Än så länge har jag sökt ett tiotal jobb och fler kommer det att bli.

Nu kanska ni undrar vad det är för jobb jag söker. Jo, som Service Manager (vår fina titel) söker jag ekonom, administratör och koordinator tjänster till en början men det finns även mycket annat spännande att söka beroende på personligt intresse. Glädjande är att det just nu finns ganska många tjänster att söka så jag har en hel del att stå i i sommarvärmen.

Den tjänst som jag ska söka idag är: Client Service Representative.

Wish me luck!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *