Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Efter tenta-känslan!

Idag har vi SM-tvåor skrivit tenta i affärsredovisning. För min del tyckte jag det gick helt okej men man vet ju aldrig! Vi får helt enkelt hoppas på att flit gav framgång så nu är det bara att hålla ut de olidliga 2-3 veckorna det dröjer innan vi får resultatet i hand.

Hur som helst måste känslan som infinner sig när man lämnar tentasalen vara oslagbar! Det är som om stora tegelstenar lyft från axlarna. Att vi dessutom inte börjar nästa delmoment i kursen förrän på torsdag är ju ett plus, så jag kan nästan kalla mig ledig i en dag (egentligen booorde jag väl börja läsa och förbereda mig imorgon, men man måste väl få unna sig någon enstaka dag utan plugg ibland?).
Efter att nu kommit hem från mitt belöningspass på gymmet är det dags för en god middag och tv-kväll med härligt sällskap. Kurslitteraturen håller jag på säkert avstånd!

Ha en bra tisdag!

22 november, 2011

Inlägget postades i

Okategoriserade

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *