Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Drömjobbet!

Hej allesammans!

Äntligen har jag hittat mitt drömjobb –  ett tvåårigt management traineeprogram hos ett av världens främsta shippingbolag! En kombination av ledarskap, service och sjöfart! I mina mått mätta kan det inte bli bättre!

Liksom många andra internationella organisationer i Sverige kräver de att ansökan till tjänsten görs på engelska. Jag kommer återigen på min själv med att vara oerhört tacksam att jag fick och tog chansen att studera utomlands en termin och förbättra mina förmågor i det engelska språket.

Efter en dags hårt arbete med utformning av CV (levnadsteckning: beskrivning av min levnadsbana) och personligt brev om varför jag passar som fisken i vattnet för denna tjänst kände jag mig nöjd med resultatet.

Att jag har läst Service Management, en mer generell utbildning, anser jag är ett stort plus för mig. Utbildningen har bidragit med goda färdigheter och förståelse för ledarskap och service, till vilket jag kan adderar mitt personliga intresse för sjöfart och vips vara som klippt och skuren för jobbet.

Nu går jag bara spänt och väntar på besked om huruvida även företaget tycker att jag passar deras referensramar.

Håll tummarna för mig!

23 augusti, 2010

6 comments

 1. Paulina

  JAAAAAAA!!!!!!! håller mina tummar! ringer dig imorgon vännen. Skulle svara på ditt sms men det är lättare att ringa när man har mycket tid, hoppas att du också har det imorgon, haha!
  puss o kram

 2. Service Management

  Jag håller mina tummar för dig Carolin. Hänvisa till mig om du behöver en referens.
  Kram Anna.

 3. Josefin

  Jag håller tummar o tår för dig Caroline! Massa lycka till kramar från Jossan =)

 4. Mats

  Håller tummarna för dig! 🙂

 5. Liz

  Håller tummarna för dig, fina Carolin!

 6. Johanna

  Hej tjejen, Åh vad roligt att du hittat något som verkligen passar dig. När tror du att du får svar från dem?? Vart och när och hur? Maila så jag får reda på alla detaljer… Stor kram från Adenviken.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *