Djup dvala

Tiden rinner på, det är maj nu. Det börjar bli varmt ute, det är nu det är dags att ta det där sista stora taget innan sommaren, allt för att undvika att ha massa tentor och inlämningar efter sig i sommar.
Jag sitter med en tuff uppgift nu i dagarna, 10 sidor reflektion om ledarskap och organisation. Mycket litteratur skall intas, mycket text skall skrivas. Imorgon avbryter vi dock för några timmar då logistik äntligen åker på klassresa, till Göteborg för att gå på logistikmässan där och kanske få svar på vad logistik egentligen är? Spännande skall det bli..

Helsingborg som studentstad växer varje dag och för oss som älskar idrott är det helt underbart att bo här just nu. HIF är i serietopp, innebandyn går framåt och en ny arena är på gång uppe på Olympia till inomhusidrott.
Sen var det ju just det här med plugget, motivationen att stanna inne och studera istället för att gå ut o sola? Jag har en klar målbild, att bli något, inte bara klara tentorna utan att lära sig något, därför stannar jag inne idag när det är 22 grader ute. Just nu lär jag mig om de olika ledarskapsteorierna vi har inom svenskt näringsliv, man kan inte tro på det men de flesta känner man igen från tidigare jobb. Nu ska jag dyka ner i böckerna igen..

Lev väl

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt