Det nya året so far

En vecka har passerat av det nya året och de senaste dagarna har jag verkligen utnyttjat till max. Tidiga mornar och sena nätter har resulterat att vi idag klockan 11.36 lämnade in vår affärsidéplan till branschkoordinatorn, kursansvarig och vår handledare. Gårdagen spenderades hemma hos en vän där vi satt i tretton timmar i sträck för att få klart med det sista. Budgetar, Diagram, typsnitt och källor ska vara korrekta och redigeras efter fyra skilda åsikter. Det låter kanske inte så mycket för världen men det är ganska mycket jobb. Inlämningen firades med tidig lunch på stan och nu sitter jag på tåget och varvar ner efter några intensiva dagar genom att njuta av ett underbart vackert snöklätt landskap.

Snöklätt Sydsverige

Till helgen är jag anlitad som flytthjälp och om jag får tid över är det hög tid för mig att börja se över mitt CV då det snart är dags för mig att söka jobb. Det känns lite konstigt att lämna akademins trygga värld men samtidigt ser jag fram emot nya utmaningar och möjligheten att fortsätta att utveckla mig själv på ett mer praktiskt plan. Jag måste dock rannsaka mig själv och ta redan på vad jag faktiskt vill jobba med. Jag har stora förhoppningar om att karriärplanering vi ska ha med branschkoordinatorn på tisdag ger mig mer insikt om vad jag vill göra framöver. Till dess,

Ha det gott!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt