Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Det ljuva studentlivet

I fredags hade jag ännu en träff med min mentor. Henrik, som han heter, är min strategiske coach. Han lyssnar, ger mig sin åsikt och goda råd. Han målar upp ett framtidsscenario och låter mig lösa det. Över en lunch diskuterade vi allt och inget, viktiga och oviktiga saker. Den 9e april är det dags för lunch igen!

Gårdagen förde med sig ett besök i Helsingör. Eller besök och besök. Jag var där på ambassadörsuppdrag. I samarbete med Helsingborgs stad delade vi ut broschyrer om Helsingborg och Campus. Dessvärre var det väl kanske inte så många i just Campusålder så jag och min kumpan Christian från Tourism promotade Helsingborg istället.

Nu ska jag läsa igenom vår oppositionsessä för femte gången. Examinationen är på tisdag och det gäller att vara förberedd då oppositionen vägs in i det slutgiltiga betyget.

21 mars, 2010

Inlägget postades i

Ambassadörsuppdrag

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *