Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Det lackar mot jullov

Om mindre än en vecka är jag hemma i Gävle för att fira jul. Men än finns det saker att göra. Skriva tentamen i Ekonomistyrning till exempel. Detta fantastiska ämne. En av de stora fördelarna med att plugga på Service Managementprogrammet är just den bredd som utbildningen de facto erbjuder. Har kommit fram till att ett tvärvetenskapligt angreppssätt för mycket gott med sig. Genom att ta på sig olika glasögon kan man ta sig an problem på flera olika sätt. Det är en av de stora fördelarna med både Campus Helsingborg och just min utbildning. Det kan kanske låta klyschigt men såhär efter ett och ett halv år känner jag att jag valt helt rätt. För mig stod valet mellan Handels i Stockholm och denna utbildning i Sundets Pärla. Jag ångrar inte mitt val en sekund. Så mycket som jag växt under de 18 månader jag vistats här, så många möjligheter som beretts för mig och så många fantastiska människor jag träffat.

Om mindre än en vecka far jag hemåt för mitt andra jullov på Universitetet. För första gången ett helledigt jullov. Utan måsten och jobb. Det känns fantastiskt. Nu gäller det bara att spika tentan på måndag. Sen så.

16 december, 2010

Inlägget postades i

Studentliv Studier Tänkvärt

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *