Det går bra nu…

Veckan som passerat har bjudit på massa skoj, bland annat har jag lyckats fixa ett extra jobb. Förutom samtalet med det trevliga beskedet så har det varit en långa dagar på campus med föreläsningar. Den sista timmen (i tisdags) kände väl föreläsaren att vi började bli trötta, så vi fick en intressant uppgift istället.

Många av er kanske har gjort denna uppgift, men för mig var det första gången . Den gick ut på att jag och en kompis skulle sitta rygg mot rygg och jag skulle förklara bilder. Den första bilden så fick Emelie inte ge något gensvar… Jag fick chansa att hon fattade hur jag menade att bilden såg ut. När jag skulle förklara den andra bilden så fick hon svara ja och nej, vilket inte gjorde det mycket lättare. Men på den sista så fick vi konversera fritt. Resultatet? Ja, jag har konstaterat att jag inte är så bra på att förklara och att Emelie inte är en konstnär. Men summa av kardemumma, man förstod hur viktigt det är med kommunikation i en organisation, det är ju faktiskt så att man inte alltid förstår.

Sen på torsdagens föreläsning fick vi tillbaka duggan vi skrev förr förra veckan, 10 poäng av 10 möjliga! Yes, sen ramla det in tenta resultaten i mailboxen idag, tyvärr var jag 0,6 poäng från VG. MEN, eftersom jag och tjejerna hade ett sånt fantastiskt projektarbete vägde det upp till slutbetyget VG (man fick en poäng extra om man hade VG på projektet).

Okej det är ett faktum, det går bra nu och jag kan inte bli mer motiverad att kämpa vidare i denna kurs!

Men nu ska ni få se de fantastiska målningarna… (man skulle kunna tro att Emelie är 5 år…)

DSC04363

(till vänster, så det SKA se ut. Till höger, Emelies konstverk…)

Det här inlägget postades i Bilder, Extrajobb, Föreläsningar, Prat om mest ingenting, Studentliv och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt