Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Att utsätta sig själv för utmaningar

Jag tror på att man lär sig saker genom att utsätta sig för grejer som man inte riktigt tror att man klarar. Att gå lite utanför sin egen security zone sådär. Då och då påstår jag att jag får göra det genom mitt ideella engagemang i Studentföreningen Agora och Lunds Universitets Studentkårer, men ibland kommer jag inte på något bra exempel för att förklara. Idag gör jag det:

Imorgon ska jag hålla examenstal för 500 personer (på svenska) och 400 personer (på engelska).

Det får det att pirra rejält i magen på mig vill jag lova! Men om man aldrig försöker så blir man ju aldrig bättre på det heller…

No turning back!
31 maj, 2011

2 comments

  1. Utmaning coming up

    […] Imorgon ska jag hålla tal för 500 pers på svenska & 400 pers på engelska (premiärtal på engelska!)! Läs mer om vad jag tycker om utmaningen här. […]

  2. Utmaning coming up | maji @ Spotlife

    […] Imorgon ska jag hålla tal för 500 pers på svenska & 400 pers på engelska (premiärtal på engelska!)! Läs mer om vad jag tycker om utmaningen här. […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *