Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Att bo i Helsingborg

Godmorgon bloggen! Hoppas att allt är bra med er! Det är helt sjukt vad tiden går. Snart så är det december och jag har bott i Helsingborg 1,5 år. 
Från Campus så är det endast 5 minuters promenad till centralen. Därifrån kan jag ta mig till Danmark med färja på bara 20 minuter. 10 minuter till stranden, skogen och världens finaste promenadslinga. Alltså vilket läge Campus Helsingborg har!

När jag flyttade till Helsingborg i Augusti 2016, blev jag kär i denna stad. Såklart tog det tid att anpassa mig till att bo i en så mycket mindre stad än Helsingfors, men själv tycker jag att Helsingborg är en underbar stad att bo i med många härliga restauranger. Allt handlar om vilken inställning man har. Här i Helsingborg kan man ta sig runt enkelt med kollektivtrafiken, eller cykla. Man kan gå och kolla fotboll på Oylmpia arena. Det finns också så många mysiga caféer att gå till och stranden är helt fantastiskt. Här finns också Pålsjöbadet, dit man kan gå och basta och bada i havet (även på vintern om man är lika galen som jag).

Nu ska jag iaf laga lite frukost och sen gå ut och träna lite innan dagens tentaplugg, hörs senare! Kram!

/Saara

16 november, 2017

Inlägget postades i

Bilder

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *