Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Att ansöka om examen

Hej alla läsare!

För första gången på väldigt länge är jag ledig från jobbet och det är mulet ute. Vad gör man en dag när det varken finns utrymme för att jobba eller njuta av solen?

Jag tog mig i kragen och ansökte om examen. Vad innebär nu det? Jo, trots att jag har tagit examen och deltagit i examens cermonin där vi fick symboliska diplom så är detta firande “endast” en praktisk del av examen. Återstående är den administrativa delen, det vill säga att fylla i en examens ansökan, signera och skicka den till examens avdelningen på Lunds Universitet. Efter ansökan finns en handläggningstid om sex till åtta veckor så om drygt två månader har jag min examen i handen!

Även en mulen dag kan vara en effektiv dag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *