Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Årsbokslut

Det är svårt att förstå att jag nu läst halva tiden av min utbildning! Denna tid har gått så otroligt fort och medan man i ena stunden inte vill något hellre än att få sin examen och stå på egna ben klamrar man sig också fast vid det trygga studentlivet i Helsingborg. Men jag tror det är viktigt att ta tillvara på studietiden medan den varar, jobba ska jag ju faktiskt göra resten av mitt liv sedan. Det livet vi lever just nu kommer aldrig igen, och vi har ju faktiskt galet roligt vi Helsingborgsstudenter.

Sitter nu hemma i Västerås med väskan packad (en aning tyngre än för en dryg vecka sedan). Imorgon bär det av ner till Helsingborg igen efter underbar julledighet. Till skillnad från förra julen har jag verkligen kunnat släppa plugget för några dagar och tagit mig tid till att njuta av ledighet och umgås med familj och vänner man inte ser så ofta nu för tiden.

Men på lördag väntar det första nyårsfirandet i min andra underbara hemstad vilket ska bli riktigt kul! Det väntas middag och fest med goda vänner så ledigheten får i alla fall vara året ut.

Hoppas alla haft en skön jul med nära och kära.
Gott nytt år!

29 december, 2011

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *