Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Äntligen vår!

Hejsan!

Jag överlevde min längdskidotur och när jag anlände till Helsingborg igår blev jag chockad över att nästan all snö var borta, speciellt då jag kom norrifrån där snön ligger som fastfrusen i marken. Gatorna i staden är återigen gråa och det enda tecknet på att det någonsin varit snö i staden är allt grus på marken. Som cyklist är jag glad över att det nu bara tar 15 minuter till Campus!

I morse vaknade jag av att solen sken och passade på att ge mig ut på morgonpromenad. Fåglarna kvittrade och jag får en känsla av att våren är kommen i Helsingborg, vilket är underbart! Ännu bättre är det att vara student och ha förmågan att flexa sin studietid och kunna njuta av solen.

Även Campus står i blom idag då det är den årliga Agora dagen och under mitt besök passade jag på att titta runt bland alla företag som representerades på mässan. Jag hade även fått möjlighet att gå på arbetsintervjuträning med Folksam, vilket var en väldigt lärorik upplevelse. Med lite tips i bagaget om hur jag kan marknadsföra mig bättre ska jag nu sätta mig ner och skriva ännu ett personligt brev! Just nu laddar jag även för bankett på Wallmans, kan dagen bli bättre?

Njut av solen – kroppen behöver D-vitamin!

03 mars, 2010

Inlägget postades i

Intressant Studentliv

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *