AGORA-dagen2011

Hej hej alla kära läsare.

Longe time no seen som man brukar säga. Hösten har rusat iväg och snart är vintern här, faktum är att igår hade jag frost på bilrutan…Uppenbarligen så kommer underbara Helsingborg i söder också få en kall vinter.

Hur som helst, anledningen att jag varit en aning passiv på senaste är, skola, budgetering för agoradagen2011, jobbat extra på Findus och även varit hundvakt en hel del.Men på någon konstig vänster hinner jag med allt och sköter det galant!

Men nu så är SMLA09 färdig och eftersom jag fick tillräckligt mycket poäng på de tre stycken duggorna (typ som en minitenta) så “slipper” jag göra tentan som är imorgon. Känns riktigt skönt, men det är snabba puckar för oss logistikare. Nästa kurs SMLA10 börjar redan samma dag som tentan är, så kl 13:00 är vi samlade igen i klassen efter en veckas “ledighet” eller pluggande beroende på om man ville göra tenta eller inte.

Jag måste bara avsluta detta inlägg med en offeciell presentation på Agoradagens projektgrupp 2011. Titta så fiiint, det var ren och skär lycka när jag öppnade den bifogade filen!


TIPS! Klicka på bilden så kan Ni läsa om oss och våra hemligheter!

Det här inlägget postades i Bilder, Extrajobb, Prat om mest ingenting, Studentföreningen Agora, Studentliv och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

KOMMENTARER

  1. Var kan man läsa mer om AGORA-dagen? Jo – på http://www.agoradagen.se

  2. Vad snygga era presentationer blev! Kul att se 🙂 Men är BÅDE Niklas och Patrik gruppens största Arsenalfans?

  3. Emma jag vet… Lite utav en intern tävling,…haha

  4. Haha fantastiskt! Vill se någon typ av battle någon gång (banketten?!), typ i hejjarramsor eller så 🙂

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt