Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

AGORA-dagen

Utanför skolans ingång var tre stycken snygga Audi parkerade, alla med AGORA-dagens logga. Röda mattor var utrullade och innanför dörrarna trängdes studenter med företagsrepresentanter och montrar. 

Projektgruppen har arbetat väldigt länge med mässan och som besökare blev jag imponerad. Det märktes att de hade lagt ner mycket tid på att få hit duktiga företag och trots höga förväntningar blev mina överträffade.

AGORA-dagen är årets höjdpunkt på Campus och ger oss studenter chansen att mingla med potentiella arbetsgivare, inspireras av duktiga medarbetare och knyta nya kontakter. Där fanns några montrar som fångade upp mig som besökare lite extra och det var givetvis de montrar som engagerade besökarna. Tävlingar och möjligheten till att lämna en intresseanmälan. Då finns det givna samtalsämnen och blir direkt lättare att skapa kontakt. Smart drag från företagens sida!

Bäst igår var helt klart föreläsningen med Teo Härén om kreativitet. Inför en fullsatt sal lyckades Teo skapa magi. Inte bara lyckades han få alla oss att se på kreativitet med nya ögon utan också få oss alla att så upp och applådera vildare än vad som någonsin setts på TV. Kreativitet är enligt honom inte enbart ett redskap för att förbättra våra egna liv utan framförallt för att förbättra livet för andra. När föreläsningen var det många som stannade kvar för att ta del av Teos tips och reflektioner och det var nästan bättre än föreläsningen.

image

Hampus presenterade föreläsaren Teo Härén.

image

Vi fick alla vara med i en game show om kreativitet.

Behöver jag ens nämna vad veckans tips är? Investera i dig själv och arbeta med din kreativitet, det är helt klart värt det!

Avslutar veckans inlägg med ett citat:

“An essential aspect of creativity is not being afraid to fail.” – Edwin Land

Be creative!

 

En kommentar

  1. Företagsvärd | Service Management Blogg

    […] Service Management Blogg Morgondagens ledare bloggar om studentlivet ← AGORA-dagen […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *