AGORA-dagen 2010

Hej på er!

Något som tar upp mycket av min tid är planerandet och genomförandet av AGORA-dagen 2010, som jag är stolt projektledare för.  Jag leder en grupp på 10 personer inklusive  mig själv.

Agora-dagen är Campus Helsingborgs största arbetsmarknadsdag och är till för studenter som läser Service Management och IKS (kika in på www.agoradagen.se och läs mer). Den går av stapeln den 3/3 och smygstartas med en PRE -AGORA-dag med katalogrelease den 16/2!!

Varje måndag hålls det måndagsmöten 16-18, det brukar bli roliga och kreativa sådana där många bra idéer kläcks! Idag ska jag bjuda på fika det blir kladdkaka eller muffins (som jag ska baka snart). Pepparkakor, julmust och skumtomtar =).

Vi är en himla skön grupp som är engagerade till 110%. I fredags klockan 06.30 var nästan alla i gänget med och ställde ut på MIHs frukostklubb. Det blev till att gå upp klockan 05.00 och ta sig till Sundspärlan. Det var en lyckad morgon med 16 st intresseanmälningar från företagare!

Nu ska jag ta tag i ekonomistyrningsplugg, sedan ska jag följa med pojkvännen när han ska köpa skidkläder, Skidrese-luchmöte med Gustaf, lektion 3h och Agora- möte!

Ibland måste du skapa det du vill vara en del av” Geri Weitzman

Det här inlägget postades i Studentliv och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt