1 dag kvar!!

Nu är det äntligen bara en dag kvar till årets största händelse på Campus nämligen ARGORA-dagen 2010!!

Si så där 40 utställande företag, goodiebags till studenterna, gästföreläsningar och chans att vinna en resa till ROM! Det är en lite vemodig glädje som har infunnit sig i kroppen. Jag känner mig väldigt lugn och inte alls så stressad, men nervös är klart jag är. Mamma, pappa och pojkvän kommer och flera hundra nyfikna och trevliga studenter kommer förhoppningsvis dyka upp och runt 60 stycken staffare (duktiga studenter som frivilligt och gratis ställer upp och jobbar under dagen) kommer göra pricken över i:et!

Så imorgon klockan tio kör vi igång årets händelse! Och ni får möta arbetsmarknaden nyfikna studenter och resultatet av tio månaders arbete från tio personer i projektgruppen 🙂

 

Mässkatalog

Mässkatalog

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

KOMMENTARER

  1. Hörde just ditt invigningstal! Kanonbra jobbat Ida & co. Nu kör vi….

  2. Vilken dag! Bra jobbat! Ses på Wallmans ikväll!

  3. Ni gjorde ett superjobb Ida. Börjar bli mer och mer sugen att driva projektet nästa år. På grund av en jättetabbe från mitt håll kommer jag inte kunna vara med under banketten ikväll men jag hoppas att ni får a night to remember 😉 Elller…det vet jag att ni får!

    Du är så duktig Ida. Keep on rockin’

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt