Vasalopps-frulle!

Tidig men mysig start på dagen, med gemensam frukost framför Vasalopps-starten. 07:00 ringde väckerklockan imorse, på en söndag!? Jajamen, och då var det bara att pallra sig ner till grann-studentboendet för att bänka sig framför vasaloppet. Detta är tydligen lite av en tradition för mina kursare till dalkullor, så det blev en kulturell erfarenhet för den stockholmare som jag är (minns inte senast jag satt å tittade på vasaloppet alltså). Men en sån underbar mysig tillställning, härligt att man inte bara behöver ses med kursböckerna utan även kan njuta lite av livet ihop.

Dessutom är en tidig start på söndagen något jag behövde, för hur mycket man än blundar för det så ligger kursböckerna där och väntar på att öppnas och nedräkningen till nästa tenta går fortare än man vill. Så nu ska jag ta ett rejält krafttag och studera några timmar, hur klyschigt och “inbankat” det än är så är rådet om att börja i god tid det bästa rådet jag nånsin fått gällande högskolestudier.

Ikväll väntar sedan en löprunda med vårt nystartade “löpteam” som jag och några kursare utgör, så kul! Motivationen höjs rejält när man får träna tillsammans med andra, en extra push att dra sig själv ut. Tror att vi sa något om film och popcorn efter som belöning, dessutom. Viktigt det där, att gå plus minus noll… Äsch, uppladdning inför en ny skolvecka säger jag (lite tröstätande möjligtvis..)

Trevlig ångest-söndag på er!

/Saga

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt