Med fokus på framtiden!

Oj vad det hände mycket förra veckan! Jag jobbar fortfarande på att bearbeta det hela. Först och främst pågick Speak up week där kårerna i Helsingborg tillsammans med Campus och staden gjorde det möjligt för studenter att föra fram viktiga åsikter angående studierna men också om hur Helsingborg kan utvecklas som studentstad. Här lyftes många intressanta frågor och genom event likt detta görs det oerhört tydligt att Helsingborg är en stad som verkligen är villig att satsa på Campus och studenterna där. Vill du läsa om vad vår käre rektor Jesper Falkheimer tyckte om Speak up week så kan du göra det på hans blogg som du hittar här.

I torsdags var jag ute på ambassadörsuppdrag då det var utbildningsmässa för Helsingborgs gymnasieelever på Idrottens hus. Det var många som var intresserade av Campus Helsingborg och utbildningarna inom Service Management vilket är otroligt roligt. Det är väldigt inspirerande att få berätta för andra om varför just denna utbildning är så bra och på vilket sätt programmet är ett bra val inför framtiden. Jag tror att en stor anledning till att jag tycker detta är så roligt och inspirerande är på grund av att jag själv känner att jag har gjort ett utomordentligt val av utbildning. Det blir ganska mycket lättare attrekommendera en utbildning som man själv är såld, om ni förstår vad jag menar.

Den vanligaste frågan jag får om min utbildning är vad man blir efter att man har avslutat sina studier på Campus. Svaret jag brukar ge är att man kan bli så otroligt mycket, det är en oerhört komplett utbildning som gör att du själv kan välja inriktning efter dina studier. Vill du jobba med ekonomi, marknadsföring, kundbemötande, butikslayout, som butikschef, inköpschef eller något helt annat så kan du göra detta för utbildningen ger dig kunskaperna att klara av det. Det är just detta, att man själv kan välja vad man vill jobba med i framtiden, som i mina ögon är en av de stora fördelarna med att studera Service Management. Därför är det en utbildning jag kan rekommendera varmt. Om du vill veta mer om vad det har blivit av studenter som har läst Service Management på Campus Helsingborg kan du hitta det på den här länken.

Hoppas er vecka var lika fantastisk som min!

// Viktor

Bild från en del av den frågestund som ägde rum mellan studenter och ansvariga på Campus.

Bild från en del av den frågestund som ägde rum mellan studenter och ansvariga på Campus.

Speak up week

Bild från Speak up week då Helsingborgs stad lyssnade och svarade på studenternas åsikter och frågor.

Utbildningsmässa

Kanske inte min bästa bild men lika glad är jag för det..

 

In i det sista försökte jag och ISKs ambassadör Albane övertyga Helsingborgs gymnasieelever om fördelarna med Campus.

In i det sista försökte jag och ISKs ambassadör Albane övertyga Helsingborgs gymnasieelever om fördelarna med Campus.

Det här inlägget postades i Event, Studier, Utbildning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

KOMMENTARER

 1. Hej Victor! Är en potentiell service managementstudent (jobbigt ord) till hösten.. Vilken utbildning går du? När är det man väljer inriktning? Får man info om inriktningarna när man börjat? Snälla säg att ni står på Öppet Hus på Lunds Universitet om 2 veckor…

  • Hej Sophia!

   Vad roligt att höra att du är intresserad av våra utbildningar! Själv läser jag Service Management med inriktningen Retail (detaljhandel) och detta är något man väljer när man ansöker (det finns emellertid möjlighet att, i mån av plats, byta även efter terminsstart). När du har börjat så har du således redan valt inriktning men du kan läsa mer om de olika inriktningarna på denna länk: http://www.ism.lu.se/index.php?id=1701. Vi kommer självklart finnas representerade på öppet hus och jag ser fram emot att träffa dig då! Har du fler frågor är det bara att höra av dig till mig på Viktor.bertilsson.043@student.lu.se

   Med vänlig hälsning,

   Viktor

 2. Viktor menade jag såklart!

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt