Landsflykt till Pärnu

“Pärnu? Var ligger det?”

Det är den vanligaste kommentaren som jag fick när jag berättade att vi skulle till Pärnu med klassen. Och det var just därför vi skulle dit. Kursen som vi som läser turisminriktningen andra året läser nu heter Platsutveckling, och därför var det lämpligt att åka till en plats som behövde utvecklas. Som Pärnu.

Under fem intensiva dagar hann vi med stadsvandringar i Tallinn, Pärnu och Riga, två föreläsningar på Pärnus universitet, en föreläsning på Pärnus Visitors Centre, studiebesök på ett Tervis medical spa och egna fältstudier. Plus många härliga resturangbesök, fikapauser, shopping, utekvällar och annat trevligt. Inte konstigt att vi var mer döda än levande på båten hem!

Av studieresan tar vi med oss många skratt och nya kunskaper och perspektiv på platsutveckling. Ett stort tack till våra härliga lärare och Helsingborgs Stad som gjorde resan möjlig!

Mina uppsatsvänner posar på väg in i en rysk katedral i Tallinn

Det här inlägget postades i Bilder, Föreläsningar, Studentliv, Studier, Utbildning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt